דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 990 גרם למנה\יחידה (מנה שווה ל- 2 ירכי עוף לאדם)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי עוף וירקות בתנור
מנה צבעונית ומעוררת תיאבון
  • 1 לערבב ולעסות את ירכי העוף היטב במשרה. להשהות במשרה מכוסה במקרר במשך כשעתיים.
  • 2 לאפות בחום בינוני-גבוה (180-190 מעלות) מכוסה בנייר אפייה ומעליו נייר כסף למשך כ- 40 דקות, להסיר את הכיסוי ולהמשיך לאפות עוד כ- 20 דקות.
  • 3 את שלל הירקות מוסיפים ל- 20 הדקות האחרונות של האפייה: לפני כן יש לחתוך את כל הירקות לרצועות ארוכות ודקות (כדי שייצלו לגמרי), לערבב בתבנית עם הסויה דלת הנתרן, הצ`ילי היבש הגרוס, המייפל, השמן, המלח והפלפל השחור. לאפות בתנור בו מצוי העוף בתבנית נפרדת.
  • 4 להגשה: בתחתית צלחת לסדר לגובה מהירקות הצלויים, מעל להניח חתיכה או שתיים מהעוף ולצקת מסביב ומעל מהמיצים שהצטברו בתחתית הווק.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט בבלסמי מצומצם ובעלי שומר טריים.

הערך התזונתי לא כולל את הדלעת היפנית. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 23.4% 55% 18%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב