דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (כ- 20 כדורי פירה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כדורי תפוחי אדמה בציפוי פירורי לחם
כדורי פירה מטוגנים ומצופים
  • 1 למעוך את תפוחי האדמה (המבושלים) לפירה, ולהוסיף את כל המצרכים מלבד 2 כפות השמן ומצרכי הציפוי.
  • 2 לערבב לעיסה, לתבל עוד במידת הצורך ולהניח בצד במשך 10 דקות לספיגת
  • הטעמים.
  • 3 לשמן את הידיים (מכיוון שהפירה מעט דביק) ולחלק את העיסה ל- 20 כדורים, לטבול אותם בביצה טרופה, לגלגל בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק (ראו מידע נוסף לגבי השמן) עד שמשחים.
  • 4 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכדורי הפירה לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 20.4% 11.6% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב