דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (כ- 2 מנות הגשה (כל מנה שווה ל- 2 שיפודים))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שיפודי פרגית בתיבול ים תיכוני
שיפודי פרגיות בתיבול בסיסי וטעים, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 מכניסים לקערה את כל מרכיבי המשרה ומערבבים היטב.
  • 2 מוסיפים את נתחי הפרגית ומערבבים עד לכיסוי אחיד. מכניסים למקרר למינימום שעה (הכי טוב יום מראש) ומערבבים מדי פעם.
  • 3 מוציאים מהמקרר, מניחים על השיש לכ- 30 דקות בטרם הבישול ומסדרים על שיפודים.
  • 4 כעת, ניתן לטגן במחבת עם כפית שמן, בתנור גריל בחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות או על האש עד לחריכה מבחוץ ובישול מלא מבפנים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הפרגיות במשרה. הערך התזונתי לא כולל את כפית השמן במידה ומטגנים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 34.4% 58.4% 6.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב