דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 237 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חביתת קישואים
חביתת קישואים מטוגנת שילדים אוהבים, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לקלף את הקישואים ולגרד בפומפייה אל תוך קערה, לסחוט מעט את הקישואים ולסנן מנוזלים.
  • 2 להוסיף את הביצים הטרופות, פירורי הלחם, המלח, הפלפל השחור ואבקת השום.
  • 3 לחמם את השמן במחבת ולמזוג אליה את תערובת הקישואים.
  • 4 לטגן מצד אחד (כמו חביתה גדולה) למשך כ- 10 דקות (רצוי לבדוק כל הזמן אם הפשטידה מוכנה).
  • 5 להניח צלחת גדולה מעל הפשטידה ולהפוך אותה על הצלחת.
  • 6 להחזיר את הפשטידה למחבת ולטגן את הצד השני כ- 10 דקות נוספות. מתקבלת חביתת קישואים ביתית מושלמת.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במידה והתערובת נוזלית מדי - להוסיף עוד פירורי לחם. יש לסחוט את הקישואים היטב להגרת הנוזלים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 45.8% 20.4% 28.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.94 (1.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב