דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רול ניוקי עם בשר
כמו סמבוסק בשר מתפוחי אדמה
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד ריכוך (לבצק מוצלח חשוב מאוד להשתמש כאן בתפוחי אדמה אדומים שיש בהם יותר עמילן).
  • 2 בינתיים מכינים את המלית: מערבבים היטב את הבשר עם שאר החומרים למלית (ממש ללוש 2-3 דקות), מכסים ומשהים במקרר.
  • 3 מעבירים את תפוחי האדמה המבושלים על נייר סופג ומצננים מעט.
  • 4 מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים בעזרת מזלג (רצוי לא כמו פירה) או מגרדים בפומפייה. מוסיפים ביצה, תבלינים וקמח בהדרגה (מתחילים מכוס קמח. אם דביק מדי מוסיפים עוד כרבע כוס) ולשים רק עד איחוד חומרים וקבלת בצק מעט דביק.
  • 5 על משטח מקומח בנדיבות מגלגלים את הבצק לנקניק מעט עבה ופורסים ל- 15 פרוסות. משטחים כל פרוסה לעלה בצורת אליפסה (כשכל פעם מקמחים ונעזרים בקמח), מעל משטחים שכבה קטנה יותר ממלית הבשר ומגלגלים לרולדה.
  • 6 מטגנים את הרולים בשמן לסגירה והזהבה משני הצדדים. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 190 מעלות כרבע שעה ומוכן.
  • 7 מגישים ונהנים - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 16.4% 27.3% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב