שאוורמה ביתית מפרגיות עוף
1. לערבב את השמן עם כל התבלינים.
2. להוסיף את הפרגיות ולערבב היטב.
3. להניח בצד למשך כמה שעות לספיגת הטעמים.
4. לחמם מחבת חמה (אפילו חמה מאוד), לסדר את הפרגיות בתוכה ולצרוב כמה דקות מכל צד או עד שהפרגיות משחימות.
5. לקרר את השאוורמה, לחתוך לרצועות דקות, להחזיר שוב למחבת למשך 10 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד, להעביר לכלי הגשה ולהגיש חם.
6. בתיאבון
זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הפרגיות בצד עם התבלינים.