דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שאוורמה
שאוורמה ביתית מפרגיות עוף
  • 1 לערבב את השמן עם כל התבלינים, להוסיף את הפרגיות ולערבב היטב. להניח בצד או במקרר למשך כמה שעות לספיגת הטעמים.
  • 2 לחמם מחבת חמה (אפילו חמה מאוד), לסדר את הפרגיות בתוכה ולצרוב כמה דקות מכל צד או עד שהפרגיות משחימות.
  • 3 לקרר את השאוורמה, לחתוך לרצועות דקות, להחזיר שוב למחבת למשך כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד, להעביר לכלי הגשה ולהגיש חם.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף גם בצל חתוך לרצועות.

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הפרגיות בצד עם התבלינים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 39.4% 52.8% 7.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב