דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 178 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פתיתים עם חזה עוף ופטריות
ארוחת צהריים לילדים
  • 1 מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הפתיתים, מבשלים כ- 8 דקות ומסננים (כמו שמבשלים ספגטי).
  • 2 בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה. מוסיפים את חזה העוף וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה צבעו.
  • 3 מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים, מערבבים מעט ומכבים את הלהבה. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ומגישים.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 11.9% 43.1% 42.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב