דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 320 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל אורז עם שעועית ועוף
מעדן אורז ועוף מהמטבח הפרסי
  • 1 תחילה משרים את שעועית הלוביה כל הלילה, מבשלים אותה בסיר עם מים במשך כ- 20 דקות ומסננים.
  • 2 את השוקיים מבשלים בסיר עם מים כ- 20 דקות.
  • 3 מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה קלה, מוסיפים את הקולורבי וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות.
  • 4 מוסיפים את הלוביה ומניחים מעל את שוקי העוף.
  • 5 מוסיפים כ- 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • 6 מוסיפים תבלינים ומערבבים.
  • 7 מוסיפים את האורז ומערבבים, מכסים עם מכסה עטוף במגבת על אש גבוהה למשך כ- 2-3 דקות, מנמיכים את הלהבה וממשיכים בבישול כ- 20 דקות נוספות.
  • 8 משאירים עם מכסה סגור כחצי שעה נוספת.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם השריה וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 14.6% 35.6% 46.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב