דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טורטיה מטוגנת במילוי חזה עוף
טורטיות ממולאות עוף ומטוגנות
  • 1 במחבת לחמם את 2 כפות השמן.
  • 2 להוסיף את הבצל ולטגן עד להזהבה.
  • 3 להוסיף את חזה העוף ולטגן עד שמשנה את צבעו ללבן.
  • 4 לתבל, לערבב ולקרר.
  • 5 לפרוס עלה טורטיה על משטח עבודה.
  • 6 להניח במרכז העלה 2 כפות מלאות מהמילוי.
  • 7 לקפל את שני הצדדים של העלה לכיוון המרכז ולגלגל לצורת סיגר.
  • 8 להכין את הדבק ולהדביק באמצעותו את הסוף של הטורטיה כדי שלא ייפתח.
  • 9 לחמם את השמן לטיגון.
  • 10 לטבול את הטורטיה הממולאת בביצה ובפירורי לחם, ולטגן עד להשחמה משני הצדדים.
  • 11 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש בליווי סלט ירקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 18.6% 35.2% 44.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב