דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 340 גרם למנה\יחידה

  • בצל - 2 יחידות גדולות - סה"כ (644 גרם)
    חתוכים לרצועות
  • תרד - 400 גרם
    חלוט וקצוץ
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • סלרי - כרפס - 4 גבעולים - סה"כ (180 גרם)
    כרפס עם העלים - חתוכים דק
  • פטרוזיליה - צרור (114 גרם)
    קצוצה דק
  • שום - 4 שיניים
    קצוצות
  • ביצה - 5 Large - סה"כ (270 גרם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקה ירוקה
שקשוקה תרד ירוקה עם כרפס ופטרוזיליה
  • 1 לטגן בשמן את הבצל עד שמשחים מעט.
  • 2 להוסיף את הכרפס והשום, ולהמשיך לטגן עד שמתרכך.
  • 3 להוסיף את התרד החלוט, לערבב ולתבל לפי הטעם.
  • 4 ליצור בשקשוקה 5 גומות, לשבור את הביצים לתוכן ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה עד שהביצים מתקשות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. שקשוקה בלי עגבניות לאוהבי הירק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 32.1% 20.1% 38.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב