דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 273 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף ברוטב בצל
קציצות עוף טעימות עם בצל
  • 1 מערבבים את כל מצרכי הקציצות בקערה ומניחים בצד (אפשר בינתיים במקרר).
  • 2 בסיר שטוח ורחב מטגנים בשמן את רצועות הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים קלות, מוסיפים כ- 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 3 יוצרים כדורים בגודל הרצוי, מומלץ להניח קערת מים ליד ולהרטיב מדי פעם את הידיים. מניחים בסיר בעדינות את הקציצות אחת ליד השנייה.
  • 4 מכסים את הסיר ומערבבים קלות בתנועות סיבוביות. ממשיכים בבישול לפחות כ- 35-40 דקות. מדי פעם ניתן "להשקות" את הקציצות ברוטב בעזרת כף.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: קוסקוס, אורז לבן.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 17.5% 47.2% 31.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב