דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    קצוץ דק
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • תרד - 200 גרם
    טרי וחלוט במים רותחים
  • תפוח אדמה - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (845 גרם)
    מבושלים וחתוכים לקוביות
  • ביצה - 2 Large
    טרופות
  • שום - 3 שיניים
    מרוסקות
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • כורכום - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל תרד ותפוחי אדמה
שילוב מצוין של תרד ותפוחי אדמה
  • 1 במחבת מטגנים את הבצל בשמן.
  • 2 מוסיפים את התרד החלוט והקצוץ (לאחר החליטה יש לקרר) וממשיכים לטגן במשך 3 דקות.
  • 3 מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה (המבושלות כבר), השום, הפלפל השחור והכורכום, ומערבבים בעדינות.
  • 4 משאירים על להבה נמוכה, מתבלים את הביצים הטרופות במעט מלח
  • ומפזרים על תפוחי האדמה והתרד.
  • 5 ממשיכים לבשל כ- 10 דקות או עד שמוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום תרד אפשר להשתמש בעלי מנגולד.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 13.9% 13.4% 65.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב