מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב מצוין של תרד ותפוחי אדמה
- 1 במחבת מטגנים את הבצל בשמן.
- 2 מוסיפים את התרד החלוט והקצוץ (לאחר החליטה יש לקרר) וממשיכים לטגן במשך 3 דקות.
- 3 מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה (המבושלות כבר), השום, הפלפל השחור והכורכום, ומערבבים בעדינות.
- 4 משאירים על להבה נמוכה, מתבלים את הביצים הטרופות במעט מלח
- ומפזרים על תפוחי האדמה והתרד.
- 5 ממשיכים לבשל כ- 10 דקות או עד שמוכן.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
במקום תרד אפשר להשתמש בעלי מנגולד.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.4% |
13.9% |
13.4% |
65.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב