דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (מספר לביבות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות קוואקר עם אפונה, גבינת פטה ונענע
לביבות טעימות ובריאות עם שיבולת שועל, צילום: מתכוניישן
  • 1 בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון טוחנים את האפונה - חשוב לא לטחון למחית אחידה, אלא להשאיר את התערובת מעט גסה.
  • 2 בקערה נפרדת מערבבים את הבצל הירוק, הנענע, גרידת הלימון, הביצים וגבינת הפטה. מוסיפים את האפונה ואת הקוואקר, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  • 3 מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן. בעזרת 2 כפות מניחים כף גדושה של התערובת בשמן החם. ממשיכים כך עד שמחבת מלאה. מטגנים כל צד כ- 3-4 דקות עד שמתקבל גוון זהוב. הופכים ומטגנים שוב כ- 3 דקות.
  • 4 מגישים חם עם מטבל יוגורט יווני (לאחר שמערבבים את כל מצרכי המטבל).
  • 5 בתיאבון חיוך

שימוש בקוואקר בתוך הלביבה במקום קמח נותן מרקם יציב עסיסי ועשיר. המתכון באדיבות שטראוס פריטו ליי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 36.1% 21.1% 35.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב