דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 263 גרם למנה\יחידה (כל בייגלה מתאים לחלוקה בין שניים (סה"כ 12 מנות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בייגלה ממולא בבשר
בייגלה עם מילוי בשרי מפתיע
  • הכנת הבייגלה:
  • 1 בקערת המיקסר לשים לפי הסדר מלח, קמח, שמרים, סוכר ושמן, ולהתחיל לערבל.
  • 2 להוסיף את המים לפי הצורך עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  • 3 לכסות בניילון נצמד ולהתפיח למשך שעה.
  • הכנת המילוי:
  • 1 במחבת לחמם את השמן.
  • 2 להכניס את הבצל ולטגן עד להזהבה.
  • 3 להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 4 לתבל, להוסיף את הכוסברה והשום, לערבב, לכבות את הגז ולקרר.
  • הרכבת המנה:
  • 1 לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 6 כדורים.
  • 3 לרדד כל כדור לעלה דק.
  • 4 להניח 2 כפות מהמילוי בתחתית הבצק ולגלגל לרולדה.
  • 5 לעצב לצורה של בייגלה, להניח לתפיחה נוספת של חצי שעה.
  • 6 להבריש בביצה טרופה בשמן ולזרות שומשום.
  • 7 לאפות כחצי שעה עד שהבייגלה משחים.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 16.5% 20.6% 62.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב