דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך (10 פרוסות לכל עוגה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת בננות בחושה
עוגת בננות בחושה קלה להכנה
  • 1 לחמם את התנור לחום של 170 מעלות ולשמן 2 תבניות אינגליש קייק.
  • 2 בקערה גדולה לערבב בעזרת מטרפה את הביצים, הסוכר, קרם הקוקוס, השמן, הבננות, המלח, תמצית הוניל והקינמון.
  • 3 לנפות פנימה את הקמח יחד עם אבקת האפייה, ולהוסיף את הקוקוס הטחון. לערבב רק עד המתקבלת תערובת אחידה.
  • 4 לחלק את התערובת בין שתי התבניות באופן שווה.
  • 5 לפזר מעל את אגוזי הפקאן הקצוצים ושוקולד הצ`יפס המריר, ולהטביע אותם מעט בעזרת מזלג או כף.
  • 6 לאפות בתנור במשך 35-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא יבש.
  • 7 יוצאת עוגת בננות בחושה עשירה וטעימה - תיהנו חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 37.5% 8.1% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב