דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות בקלה מטוגנות
קציצות בקלה קלות להכנה שכולם אוהבים
  • 1 לבשל את פילה הבקלה במים רותחים למשך כ- 5 דקות, לסנן ולקרר (אם משתמשים בפילה דג טרי - אין צורך).
  • 2 לטחון דק במטחנת בשר/מעבד מזון את הדג, הבצל, השום והפטרוזיליה, ולהניח בקערה בצד.
  • 3 להוסיף לתערובת את הביצים, המלח, הפלפל שחור, 1/4 כפית הכורכום ופירורי הלחם, ולערבב היטב.
  • 4 לחמם את השמן (ראו מידע נוסף) ביחד עם 1/4 כפית הכורכום הנוספת.
  • 5 להכין מהתערובת קציצות בגודל הרצוי ולטגן משני הצדדים עד להשחמה.
  • 6 להניח על נייר סופג.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות הבקלה לאחר הטיגון. יש להשתמש בכרבע כוס שמן (6 כפות) לטיגון לפי הצורך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 17.9% 70.5% 10.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב