מצרכים למתכון
38 מנות/יחידות, 32 גרם למנה\יחידה (35-40 כיסונים)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ורניקס רומני במילוי פירה
- 1 הכנת הבצק: במעבד מזון או בקערה מאחדים את כל החומרים לבצק אחיד (חוץ מהקמח לקימוח).
- 2 מניחים למנוחה כרבע שעה ומכינים בינתיים את המלית.
- 3 מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה, מרסקים את תפוחי האדמה לפירה ומוסיפים בצל ותבלינים.
- 4 מקמחים היטב משטח עבודה. מרדדים את הבצק לעובי דק של כ- 2 מ"מ (כמו בצק לפסטה).
- 5 קורצים עיגולים עם כוס, מניחים חצי כפית מהמלית, סוגרים לחצי ירח, מבשלים במים עם מלח בערך 2-3 דקות ומעבירים למסננת.
- 6 להגשה: מטגנים את טבעות הבצל בשמן, מפזרים מעל הכיסונים ובוזקים מעט פלפל שחור.
- 7 הרי לכם ורניקס רומני טעים ביותר - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשרות למילוי בשר: מוסיפים לבצל המטוגן כ- 50 גרם בשר טחון, מטגנים כמה דקות ומוסיפים תפוח אדמה מרוסק, מלח ופלפל.
הערך התזונתי לא כולל את המים עם המלח. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן גם למלא במילוי גבינה מתוק: גבינת טוב טעם (250 גרם) + 3 כפות סוכר + סוכר וניל + 1/2 כפית גרד לימון + חלמון - לערבב ולמלא את הכיסונים. אפשר להגיש עם רוטב דובדבנים או ריבה טובה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.9% |
10.1% |
13.6% |
73.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב