עוגת דבש ותפוחים מושלמת לראש השנה
1. בקערה לערבל את הביצים ולאחר מכן להוסיף את הסוכר החום, הדבש, השמן, הקפה, התבלינים ולבסוף את הקמחים, אבקת האפייה והשקדים.
2. לערבב לתערובת אחידה ולשפוך לתבנית אינגליש קייק (להשאיר כ- 3 כפות מהתערובת בצד).
3. לערבב את התפוחים עם הסוכר החום, הדבש, גרידת הלימון והקינמון, ולפזר מעל העוגה.
4. מעל התפוחים לפזר את 3 הכפות שהשארנו מתערובת העוגה.
5. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
6. הרי לכם עוגת דבש ותפוחים נהדרת שכיף להגיש בראש השנה.
7. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את האספרסו/הקפה השחור.