דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס טונה
מאפינס טונה גדולים וטעימים
  • 1 מערבבים את השמן של הטונה עם שמן הזית.
  • 2 מטגנים את הבצל במחבת עם חצי מכמות השמן המעורבב למשך 2-3 דקות. מוסיפים למחבת את הפלפל האדום והשום, ומטגנים במשך 2 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 3 מוסיפים למחבת את הפטריות ומטגנים במשך 2 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים למחבת את התירס והשמיר, ומטגנים במשך 3 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 4 מכבים את האש ומצננים. מחממים את התנור מראש ל- 180 מעלות.
  • 5 משמנים את התבניות בתרסיס שמן.
  • 6 בקערה מערבבים היטב את הקמח, הטונה (מסוננת ומפוררת), הגבינות, המלח, הפלפל השחור, פירורי הצ`ילי המתוק, אבקת האפייה, חלב הסויה (או החלב הרגיל), הביצים והשמן המעורבבשנשאר, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 7 מוסיפים לתערובת את הירקות שטיגנו (לאחר שהצטננו) ומערבבים היטב.
  • 8 מוזגים בעזרת מצקת לתבניות, מפזרים פירורי לחם מלמעלה ומכניסים לתנור למשך כ- 35 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 9 תבניות אלומיניום חד פעמיות בקוטר 12 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את פירורי הצ`ילי המתוק. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. גדלי מוצרים לפני סינון: טונה - סה"כ 220 גרם לפני סינון. גרעיני תירס מתוק - 320 גרם לפני סינון. פטריות - 290 גרם לפני סינון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 29.6% 25.3% 39%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב