דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 281 גרם למנה\יחידה (6 יחידות מאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידות כרובית, קישואים ובצל ירוק אישיות
פשטידות אישיות טעימות וממכרות
  • 1 מבשלים את הכרובית מספר דקות במים רותחים עד שהיא מתרככת מעט, מסננים, מקררים, קוצצים ומעבירים לקערה.
  • 2 מוסיפים את הקישוא, הבצל הירוק, השמיר, הגבינה הבולגרית, הביצים, הקמח, אבקת האפייה, פירורי הלחם והתיבול, ומערבבים היטב.
  • 3 משמנים תבניות חד פעמיות קטנות (של מאפינס לדוגמא) במעט ספריי שמן.
  • 4 מוזגים מהבלילה לכל תבנית, מרססים מעט ספרי שמן על כל פשטידה אישית ואופים בחום של 200 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות חד פעמיות קטנות (ראו תמונה שנייה).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.5% 12.8% 26.2% 46.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב