דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה בטעם פיצה
פשטידת פסטה פיצה מושלמת לילדים
  • 1 להכין את הפסטה לפי הוראות ההכנה, לסנן ולהניח בצד.
  • 2 לטגן את הבצל, להוסיף את האורגנו ולטגן כ- 5 דקות.
  • 3 להוסיף את השום הכתוש, את רסק העגבניות, העגבניות (או שימורי העגבניות המרוסקות) ואת כוס המים, ולערבב היטב.
  • 4 להוסיף תיבול: אבקת מרק עוף (או מלח), פפריקה מתוקה ופלפל לבן, לערבב ולבשל כ- 7 דקות על אש קטנה.
  • 5 בקערה להניח את הפסטה ולהוסיף גבינה לבנה, חצי מכמות הגבינה הצהובה, קמח וביצים, לערבב היטב, להוסיף את רוטב העגבניות לאחר שהתקרר טיפה לקערה ולערבב שוב.
  • 6 לשמן תבנית חד פעמית גדולה (גודל תבנית תנור), לשפוך את כל הפסטה מהקערה לתוך התבנית ולשטח אותה בעזרת כף.
  • 7 להכניס לתנור מחומם מראש לחום של 180 מעלות. לאחר 20 דקות יש להוסיף את הגבינה הצהובה המגורדת שנותרה ולאפות עוד 15 דקות עד השחמה.
  • 8 לקרר מעט ולהגיש.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית גדולה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 13.9% 20.6% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב