דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 249 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף ברוטב לימון
ירכי עוף ברוטב לימון לארוחת צהריים מושלמת
  • 1 לפזר על ירכי העוף את המלח הגס והפלפל הגרוס ולהניח בצד.
  • 2 לתבל את השמן עם התבלינים (להשאיר מעט פטרוזיליה לקישוט).
  • 3 לסדר את העוף בתבנית אפייה.
  • 4 לפזר את פרוסות הלימון בתבנית.
  • 5 בעזרת מברשת למרוח את השמן המתובל על העוף ומסביב לו.
  • 6 לכסות את התבנית בנייר נצמד ולהניח במקרר לפחות שעתיים לספיגת הטעמים.
  • 7 להוריד את הנייר הנצמד, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור בחום של 190 מעלות למשך שעה וחצי עד שהעוף מוכן.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 33.6% 62.8% 3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב