מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 424 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים קלה וטעימה
- 1 מחממים את השמן בווק, מקפיצים את חזה העוף עד שמשנה את צבעו ללבן ומוציאים לקערה.
- 2 באותו השמן (ניתן להוסיף כל פעם לפי הצורך) מקפיצים את הבצל עד שמתרכך קצת, מוסיפים את הגזר וממשיכים להקפיץ עוד כמה דקות.
- 3 מוסיפים את הפלפל האדום, הכרוב, הפטריות, הנבטים והשום, ומקפיצים במשך כ- 5-10 דקות עד שהירקות מתרככים אבל לא נעשים סמרטוטיים.
- 4 מוסיפים את חזה העוף ומערבבים. בינתיים מבשלים את הנודלס על פי הוראות ההכנה ומסננים.
- 5 לרבע כוס המים הרותחים מוסיפים את הסוכר החום, המלח (מומלץ להפחית מכיוון שגם רוטב הסויה מלוח מאוד) ורכז הרימונים, מערבבים היטב ויוצקים מעל הירקות.
- 6 מוסיפים את רוטב הצ`ילי המתוק, רוטב הסויה ושמן השומשום, ומערבבים.
- 7 מוסיפים את הנודלס המבושל, מערבבים היטב ומקפיצים עוד כ- 5 דקות.
- 8 טועמים ומשפרים טעמים לפי הצורך והטעם. מקשטים בבוטנים שבורים/גרוסים. מתקבל מוקפץ טעים ביותר!
- 9 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לירקות גם בצל ירוק (מוסיף המון).
ציוד נדרש: ווק.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.8% |
16.4% |
34.7% |
44.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב