דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 370 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קישואים ממולאים
  • 1 מרוקנים את חצאי הקישואים.
  • 2 את החלק שהוצאנו לקצוץ. לטגן בצל בשמן, להוסיף את הקישואים הקצוצים ואת השום, לטגן מספר דקות עד השחמה קלה. לתבל.
  • 3 להעביר לקערה, להוסיף ביצה טרופה ופירורי לחם, לערבב היטב.
  • 4 למלא את חצאי הקישואים ולפזר מלמעלה את הגבינה המגוררת.
  • 5 לחמם תנור ל- 220 מעלות. לשפוך לתבנית פיירקס את רוטב העגבניות ולהניח בפנים את חצאי הקישואים.
  • 6 לאפות מכוסה בנייר כסף כ- 40 דקות או עד רכות. להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד כ- 5 דקות.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 20.5% 19.7% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב