דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 370 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מרוקנים את חצאי הקישואים ואת הביפנוכו לקצוץ.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את תוכן הקישואים הקצוץ והשום, לטגן מספר דקות עד להשחמה קלה ולתבל לפי הטעם.
  • 3 להעביר את התערובת המטוגנת לקערה, להוסיף את הביצה הטרופה ופירורי הלחם, ולערבב היטב.
  • 4 למלא את חצאי הקישואים בתערובת ולפזר מלמעלה את הקשקבל המגורר.
  • 5 לחמם את התנור לחום של 220 מעלות. למזוג אל תבנית פיירקס את רוטב העגבניות ולהניח בפנים את חצאי הקישואים.
  • 6 לאפות בתנור מכוסה בנייר אפייה ומעליו נייר כסף למשך כ- 40 דקות או עד רכות. להסיר את הכיסוי ולהמשיך לאפות עוד כ- 5 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אלינוער מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)18049
חלבונים (גרם)6.93 1.88
פחמימות (גרם)226
מתוכן סוכרים (גרם)9.94 2.69
שומנים (גרם)8.49 2.3
מתוכם שומן רווי (גרם)1.58 0.43
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)51.24 13.87
נתרן (מ"ג)389.49105.41
סיבים תזונתיים (גרם)5.02 1.36
מים (גרם)325.2188.01
ליקופן (מ"ג)4.291.16
ויטמין A (מק"ג)65.0417.6
ויטמין B (מ"ג)3.250.88
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.880.51
ויטמין B5 (מ"ג)0.610.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.320.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)72.6619.66
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.04
ויטמין C (מ"ג)24.836.72
ויטמין D (מק"ג)0.10.03
ויטמין E (מ"ג)1.850.5
ויטמין K (מק"ג)55.7915.1
סידן (מ"ג)103.6828.06
ברזל (מ"ג)1.780.48
מגנזיום (מ"ג)80.5821.81
זרחן (מ"ג)157.7242.69
אבץ (מ"ג)1.440.39
אשלגן (מ"ג)727.63196.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.990.54
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.70.19
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.270.34
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.691
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.560.96

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.7% 19.9% 16.2% 52.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.