דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 246 גרם למנה\יחידה (כ- 200 גרם למנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טונה אדומה צרובה
טונה צרובה ברוטב מיוחד
  • 1 לפזר מלח, פלפל שחור ומיץ לימון על הטונה ולהשרות לפחות 10 דקות.
  • 2 לשטוף היטב את הטונה ולנגב היטב.
  • 3 לחמם מחבת פסים עם מעט מאוד שמן ולצרוב את הטונה 3 דקות מכל צד (אפשר לצרוב את הדג יותר במקרה הצורך).
  • 4 להעביר את נתחי הטונה לכלי הגשה.
  • 5 לערבב את מצרכי הרוטב ולשפוך מעל ומסביב לטונה.
  • 6 לקשט בבצל ירוק קצוץ (או בעירית קצוצה).
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 22.9% 68.9% 7.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב