דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות אפויות בתנור
קציצות בקר בתנור בריאות יותר מהמטוגנות
  • 1 לערבב בקערה את הבשר הטחון עם שאר המצרכים (מלבד השמן) ולהמתין כ- 20 דקות לספיגת הטעמים. בינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בידיים משומנות להכין כ- 20 קציצות מתערובת הבשר (תלוי בגודל הרצוי).
  • 3 לסדר את הקציצות על תבנית התנור עם נייר אפייה.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ25-30 דקות עד להשחמת הקציצות (תלוי בסוג התנור, זהירות לא לייבש אותן יתר על המידה).
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון (להתיז ספריי שמן לפני ההגשה - מעניק לקציצות מראה רענן ומבריק יותר). מומלץ לאכול קציצות אפויות בתנור כשהן יוצאות חמות ישר מהתנור.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 15.1% 52% 28.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב