דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 219 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סושי שניצל במילוי כבד עוף ופטריות
שניצל ממולא מטוגן שכיף לאכול
  • 1 את חזות העוף לפרוס דק דק (מכל "פרפר" ניתן להוציא 6 פרוסות) ולדפוק עם פטיש שניצלים.
  • 2 לערבב את כל מצרכי המשרה בקערה ולהניח את פרוסות חזה העוף בתוך המשרה במקרר למשך כמה שעות או למשך לילה שלם.
  • 3 לטגן את הבצל הקצוץ במחבת עם שמן הזית.
  • 4 להוסיף את בשר ההודו הטחון אל המחבת, להמשיך לטגן עד לשינוי צבע הבשר ללבן תוך כדי מעיכתו במזלג (עניין של דקה).
  • 5 להוסיף אל המחבת את כבד העוף ופטריות השמפיניון, ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב במשך דקה-שתיים.
  • 6 להוסיף למחבת את המלח, הפלפל השחור, היין הלבן, הזנגביל, רוטב הסויה והסילאן, ולהמשיך לבשל על אש גבוהה במשך כמה דקות נוספות, עד שכל הנוזלים נספגים.
  • 7 להסיר מהאש, לקרר ולסנן במסננת מהנוזלים שנותרו. להעביר את המילוי עם המסננת למקרר עד למילוי חזות העוף.
  • 8 למלא כל פרוסת חזה עוף במילוי שהכנו, לגלגל למעין רולדה ולסגור עם קיסם. בינתיים מחממים את השמן במחבת.
  • 9 לטבול כל רולדה בביצה טרופה עם מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה. לאחר מכן, לטבול גם בפירורי לחם ולטגן את הרולדות על אש נמוכה כשהצד של הקיסם כלפי מעלה.
  • 10 כשהצד הראשון מוכן יש להסיר את הקיסם ולהפוך לטיגון הצד השני (אל תחששו שזה ייפתח כי זה לא).
  • 11 להמשיך לטגן עד שכל חזות העוף הממולאים מוכנים, להסיר מהאש ולחתןך לטבעות כמו שחותכים רול סושי.
  • 12 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין את המילוי אפילו יום מראש ולשים במקרר (סעיפים 3-7). לגרסת פסח לטגן בקמח מצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 28.5% 50.4% 19.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב