דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 497 גרם למנה\יחידה (תלוי ברעב הסועדים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פריטטה עם נקניקיות צ`וריסו
פריטטה מגניבה עם פרוסות צ`וריסו
  • 1 במחבת כבדה שמתאימה לתנור לחמם את השמן ולטגן את פרוסות נקניקיות הצ`וריסו עד שיזהיבו. להוסיף את הפלפלים ולטגן יחד כמה דקות.
  • 2 להוסיף את כל שאר המצרכים: תפוחי אדמה, זיתים, עשבי תיבול (פטרוזיליה, שמיר ותימין - סה"כ כוס משלושתם), בצל ירוק, ביצים ופירורי לחם. לתבל לפי הטעם. לערבב לתערובת אחידה ולהדק עם הכף.
  • 3 לטגן את הפריטטה על אש בינונית עד שהשוליים מתחילים להתייצב.
  • 4 בינתיים לחמם את התנור לחום של 180 מעלות. להעביר את המחבת לתנור ולאפות במשך כ- 15-20 דקות, מתוכן כ- 5 דקות אחרונות על מצב גריל להזהבת החלק העליון של הפשטידה.
  • 5 הרי לכם פריטטה נהדרת עם מגוון תוספות - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערה: מתחילים את הבישול על הגז וממשיכים בתנור. לכן, לצורך ההכנה צריכים מחבת שאפשר להכניס לתנור בקוטר כ- 24 ס"מ עם דפנות גבוהות. פריטטה זאת חביתה איטלקית עם ירקות ותוספות, כשמתחילים בטיגון וממשיכים בתנור. לא מחייב תפו?א בכלל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 25.1% 24.8% 46.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב