דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגית ממולאת בשר טחון ברוטב תפוזים
מעדן שכדאי להכין בחגים
  • 1 לשטח קלות את הפרגיות באמצעות פטיש שניצלים.
  • 2 להמליח ולפלפל משני הצדדים.
  • 3 לקצוץ את הבצל ולטגן קלות בשמן. להוסיף את בשר הבקר הטחון, המלח, הפלפל השחור, רוטב הצ`ילי המתוק והתיבוליות. להמשיך לטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 4 לקרר את תערובת הבשר למילוי ולמלא כל פרגית בכף מהמילוי כשמתחת לכל פרגית מניחים נייר כסף.
  • 5 לגלגל את הפרגית עם נייר הכסף למעין "סוכריה" ולהדק חזק.
  • 6 לחמם הרבה מים בסיר גדול ולהניח בפנים את הפרגיות עם נייר הכסף, ולבשל כ- 7-10 דקות כל פרגית.
  • 7 להסיר את נייר הכסף ולשים את הפרגיות הממולאות בתוך תבנית לאפייה.
  • 8 להכין את הרוטב: לטגן את הבצל והשום בשמן, להוסיף את שאר המצרכים ולהביא לרתיחה.
  • 9 לשפוך את הרוטב על הפרגיות הממולאות ולכסות בנייר כסף.
  • 10 להכניס לאפייה בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות, לאחר מכן להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עוד כרבע שעה.
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 26.3% 56.8% 16.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב