דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (25-30 כיסונים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
צ`יבורקי במילוי גבינה בולגרית ופטריות
צ`יבורקי במילוי קצת אחר
  • 1 ללוש את הקמח, המלח, הביצה, הוודקה ומי הסודה עד לקבלת בצק נוקשה, ולהניח בצד למשך שעה.
  • 2 ללוש שנית את הבצק (הסוד לבצק מוצלח הוא ללוש הרבה וחזק) ולהניח עוד פעם בצד למשך לילה שלם במקרר.
  • 3 לחלק את הבצק לכ- 26-30 כדורים בגודל כדור פינג פונג.
  • 4 לערבב את כל מצרכי המלית.
  • 5 להניח במקרר למשך שעה (להתגבשות טעמים).
  • 6 לקמח משטח עבודה ולרדד כל כדור בצק לעיגול דק.
  • 7 למלא כל עיגול בכף מלאה מהמלית ולקפל לצורת חצי ירח.
  • 8 לעבור עם מזלג מקומח על הקצוות ולהדק את הצ`יבורקי.
  • 9 לטגן את הכיסונים במחבת עם שמן חם (להשתמש בכוס שמן לטיגון) על אש בינונית-גבוהה עד להזהבת הצ`יבורקי משני הצדדים.
  • 10 להניח על נייר סופג ולהגיש חם.
  • 11 בתיאבון חיוך

כמות השמן לטיגון הינה כמות מוערכת ולכן עלולה להיות סטייה בערכיו התזונתיים של המתכון. מתכון הבצק מבוסס על פי מתכון הצ`יבורקי של רחלי בזוב, מומחית לאוכל גיאורגי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 22.3% 17.6% 58.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב