מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 324 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
חמין שכולם אוהבים עם קטניות
- 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה.
- 2 לסדר את קוביות הבשר (בשר בקר מס` 5 או 6) באמצע הסיר.
- 3 מסביב לבשר להניח את הקטניות (מושרות למשך לילה שלם קודם לכן) אחת ליד השניה, החיטה, האורז, שיני השום ומסביב לסדר את תפוחי האדמה.
- 4 לפזר מסביב את התבלינים לפי הטעם, למלא את הסיר במים (2 ס"מ מעל הכל) ולהביא לרתיחה.
- 5 להנמיך את האש לנמוכה ולהמשיך לבשל כחצי שעה. להוסיף את הביצים הקשות ולהניח על פלטה או בתנור בחום של 100 מעלות ללילה שלם (במקרה הצורך אפשר להוסיף מים רותחים).
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: פלטה.
שימו לב כי יש להשרות את הקטניות למשך לילה לפני ההכנה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.1% |
11.4% |
30.1% |
50.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב