דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 276 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל פרגיות עם אפונה
אין כמו לשלב אפונה עם העוף
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את נתחי הפרגיות, הכורכום, המלח והפלפל השחור, ולהמשיך לטגן עד לשינוי צבען של הפרגיות למשך כ- 7 דקות.
  • 3 להוסיף את האפונה (אפונת גינה) ואת המים, ולהמשיך לבשל כ- 20 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 26.6% 59.4% 11.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב