סלט טונה טעים לארוחת הערב
1. בקערה להוסיף את הטונה, הבצל הסגול הקצוץ, המלפפונים החמוצים הקצוצים, העגבניות החתוכות לקוביות קטנות ואת הביצים הקשות החתוכות לקוביות (אם רוצים מנה אישית לשמור את הביצים הקשות לסוף. אם רוצים מנה משפחתית אז להוסיף בשלב זה).
2. לסדר מעל הסלט את גבעולי שורש הסלרי הקצוצים, לתבל בתבלינים ומיץ לימון לפי הטעם ולערבב.
3. למנה אישית לקחת רינג, לשפוך לתוכו את סלט הטונה ולקשט בביצה קשה שפרוסה לאצבעות. לטפטף את שמן הזית ואת הצ`ילי המתוק-חריף מעל הסלט.
4. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם את הרתחת הביצים הקשות.