מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מוקפץ מושלם לארוחת הצהריים
- 1 במחבת לחמם את השמן, להקפיץ את רצועות העוף קלות ולהניח בקערית בצד.
- 2 באותה המחבת להקפיץ את כל הירקות לפי הסדר בתוספת שאר השמן, ולתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- 3 הכנת הרוטב: לקלות את השומשום במחבת טפלון עד שיזהיב, לקרר מעט, להוסיף את שאר המצרכים, להמשיך לבשל כמה דקות ולקרר מעט.
- 4 בקערה גדולה לסדר את חזה העוף, מעל לפזר את הירקות ומעל להוסיף את אטריות האורז המבושלות. למזוג את הרוטב מעל הכל ולערבב בעדינות (אם חסר רוטב אפשר להכין כמות גדולה יותר ולהוסיף). לסדר יפה בצלחת הגשה ולקשט בבצל הירוק או כיד הדמיון.
- 5 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את מי המלח לבישול אטריות האורז. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.5% |
21.3% |
30.1% |
44.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב