דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מאפה מבצק עלים במילוי בשר
מאפה טעים ביותר מבצק עלים ובשר
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לטגן.
  • 3 להוסיף את התבלינים, הפטרוזיליה והשום, להמשיך לבשל עד שהבשר הטחון משנה צבעו ולקרר היטב.
  • 4 לרדד את בצק העלים למלבן ארוך וצר. להניח את מלית הבשר על הבצק ולגלגל לרולדה.
  • 5 כשהרולדה מוכנה לתפוס קצה אחד ביד וביד השניה לסובב כמו שבלול. את הקצה השני להכניס מתחת לשבלול.
  • 6 למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום מעל.
  • 7 לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד שהשבלול משחים.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 30.2% 30.7% 37.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב