דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 262 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת אטריות וגבינות
פשטידה נהדרת לארוחת הערב
  • 1 בקערה מערבבים את הגבינות, השמנת מתוקה והביצים.
  • 2 מרתיחים בסיר את המים, שמן הזית וחצי כפית המלח. מוסיפים את האטריות, בוחשים ומבשלים במשך 7 דקות. מסננים היטב, שוטפים במים קרים ומסננים שוב.
  • 3 מוסיפים את האטריות לקערה עם הגבינות, מתבלים בכפית שטוחה של מלח וכפית שטוחה של פלפל שחור ומערבבים היטב.
  • 4 משמנים תבנית בבקה בתרסיס שמן.
  • 5 יוצקים את התערובת לתבנית.
  • 6 אופים במשך שעה בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות עד שהחלק העליון מזהיב.
  • 7 מצננים, מצמידים צלחת והופכים על צלחת מתאימה, והופכים שוב באמצעות צלחת נוספת על צלחת מתאימה כך שהחלק הרחב של הפשטידה יהיה כלפי מעלה.
  • 8 להגיש חם ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בבקה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 44.6% 34.9% 20.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב