דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת אטריות וגבינות
פשטידת אטריות וגבינות
פשטידה נהדרת לארוחת הערב

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 262 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים את הגבינות, השמנת מתוקה והביצים.
  • 2 מרתיחים בסיר את המים, שמן הזית וחצי כפית המלח. מוסיפים את האטריות, בוחשים ומבשלים במשך 7 דקות. מסננים היטב, שוטפים במים קרים ומסננים שוב.
  • 3 מוסיפים את האטריות לקערה עם הגבינות, מתבלים בכפית שטוחה של מלח וכפית שטוחה של פלפל שחור ומערבבים היטב.
  • 4 משמנים תבנית בבקה בתרסיס שמן.
  • 5 יוצקים את התערובת לתבנית.
  • 6 אופים במשך שעה בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות עד שהחלק העליון מזהיב.
  • 7 מצננים, מצמידים צלחת והופכים על צלחת מתאימה, והופכים שוב באמצעות צלחת נוספת על צלחת מתאימה כך שהחלק הרחב של הפשטידה יהיה כלפי מעלה.
  • 8 להגיש חם ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בבקה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות יצחק וונש

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)25196
חלבונים (גרם)14 5.34
פחמימות (גרם)83
מתוכן סוכרים (גרם)0.72 0.28
שומנים (גרם)17.88 6.82
מתוכם שומן רווי (גרם)9.63 3.67
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)127.32 48.53
נתרן (מ"ג)1,199457.23
סיבים תזונתיים (גרם)0.06 0.02
מים (גרם)128.2948.9
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)36.313.84
ויטמין B (מ"ג)0.530.2
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.350.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.684.07
ויטמין B12 (מק"ג)0.20.08
ויטמין C (מ"ג)0.050.02
ויטמין D (מק"ג)0.460.18
ויטמין E (מ"ג)0.240.09
ויטמין K (מק"ג)0.430.16
סידן (מ"ג)120.1745.81
ברזל (מ"ג)0.470.18
מגנזיום (מ"ג)4.281.63
זרחן (מ"ג)45.2617.25
אבץ (מ"ג)0.310.12
אשלגן (מ"ג)34.213.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.440.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.350.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.830.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.780.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 44.6% 34.9% 20.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (0.81 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה