מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
סטייק אנטריקוט ביתי עם מלח ופלפל שחור גרוס
- 1 לשמן את הסטייקים (ממש מעט) ולתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס.
- 2 לעשות לסטייקים מעט "מסאז`".
- 3 לחמם את מחבת הפסים היטב שתהיה ממש חמה ואז להניח עליה את הסטייקים.
- 4 לטגן 2-3 דקות מכל צד (תלוי בעובי הסטייק). חשוב שהסטייק לא יהיה במחבת הרבה זמן אחרת יתייבש.
- 5 בהצלחה ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
41% |
57.3% |
1.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב