מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 644 גרם למנה\יחידה (כל 2 פלפלים נחשבים למנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מסירים את הראש לכל הפלפלים ומוציאים את הגרעינים.
- 2 מערבבים את האורז השטוף יחד עם הבשר הטחון בקערה, מוסיפים את התבלינים, מערבבים וממלאים את הפלפלים עד חצי הגובה.
- 3 מחממים בסיר שטוח מעט שמן, מסדרים את הפלפלים ומטגנים כ- 2 דקות. מערבבים את שאר מצרכי הרוטב ומוזגים מעל כל פעם מעט לאורך כל הבישול.
- 4 לאחר כשעה כשהאורז רך (טועמים) אפשר לכבות את האש ולהגיש.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
יש להכין את הממולאים לפחות יום קודם כדי שיספוג את הטעמים, לחימום אפשר לחמם בתנור על אש נמוכה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.3% |
23% |
30% |
41.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב