דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 645 גרם למנה\יחידה (כל 2 פלפלים נחשבים למנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ממולאים בשר
  • 1 מורידים את הראש לכל הפלפלים ומוציאים את הגרעינים.
  • 2 לוקחים כוס אורז רחוץ ומערבבים יחד עם הבשר הטחון בקערה.
  • 3 להוסיף תבלינים: פפריקה אדומה, קורט אגוז מוסקט, מעט רכז רימונים, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 4 לערבב הכל ולמלא את הפלפלים עד חצי גובה.
  • 5 לשים בסיר שטוח מעט שמן ולסדר את הפלפלים.
  • 6 לשים על הגז לכ-2 דקות ואז לשפוך רוטב מקופסת עגבניות + מעט מים + תבלינים + שן שום מעוך במכשיר (אפשר יותר כמה שאוהבים) + מעט רכז רימונים.
  • 7 במהלך הבישול שופכים מעט מהרוטב שהכנו בהתחלה מהסיר על הפלפלים (לאורך כל הבישול).
  • 8 אחרי שעה בערך כשהאורז רך (טועמים) אפשר לכבות את האש.

יש להכין את הממולאים לפחות יום קודם כדי שיספוג את הטעמים, לחימום אפשר לחמם בתנור על אש נמוכה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 23.1% 29.8% 41.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב