דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 651 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חמין של שבת
אין כמו לאכול חמין בשבת חורפית
  • 1 משרים את גרגירי החומוס השלמים במים למשך לילה שלם.
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן מעט. מוסיפים את הסילאן ואת תפוחי האדמה, מערבבים כ- 2 דקות ומוסיפים את גרגירי החומוס השלמים לאחר שסוננו מהמים.
  • 3 מוסיפים ליטר וחצי מים ומביאים לרתיחה. מתבלים באבקת מרק העוף, הפלפל השחור והפפריקה המתוקה, מנמיכים את האש, מבשלים כשעה וחצי ומסירים מהאש.
  • 4 את הביצים מבשלים בנפרד ומעבירים לסיר. גם את האורז מבשלים בנפרד ומוסיפים לסיר. מערבבים הכל יחד, מכניסים לשקית קוקי, עושים חור קטן בשקית ליציאת האדים ומניחים בסיר. מניחים את הסיר למשך לילה שלם על הפלטה או בתנור.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שקית קוקי.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון, בישול והשרייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 10.2% 25.2% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב