דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 636 גרם למנה\יחידה (3-4 סועדים (כריך לסועד))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סנדוויץ` קציצת ירק עיראקית (עיג`ה) משודרג
סנדוויץ` עם עיג`ה עיראקי, צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן
  • 1 הכנת אנטיפסטי: מחממים תנור ל- 220 מעלות, פורסים את הירקות (גמבות, קישואים ובצל) לרצועות, מתבלים בשמן זית ומלח גס לפי הטעם, ואופים כ- 30 דקות עד שהירקות שחומים ורכים, אך עדיין שומרים על צורתם.
  • 2 פורסים את החציל לאורך לפרוסות דקות ומטגנים בשמן חם.
  • 3 הכנת הקציצות: מגרדים את כל הירקות וסוחטים נוזלים.
  • 4 מוסיפים את התבלינים, עשבי התיבול, פירורי הלחם והבצל המטוגן, ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הביצים.
  • 5 יוצרים "קציצות" בעובי הרצוי ומניחים על גבי תבנית אפייה מרוחה במרגרינה או בשמן קנולה. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 6 הרכבת הסנדוויץ`: יוצרים שכבות של אנטיפסטי, חציל, עיג`ה ועריסה בהתאם לטעם.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. המתכון הופק עבור עינת תעשיות מזון בשיתוף אתי בטיטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 18.7% 11.7% 61.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב