דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת וניל, קינמון ואגוזים
שילוב נפלא של טעמים בעוגה אחת
  • 1 במיקסר מקציפים ביצים שלמות עם סוכר במשך 2 דקות, ומוסיפים שמן בהדרגה, שמנת (או מיץ תפוזים), סוכר וניל ולסיום קמח תופח מנופה.
  • 2 לוקחים תבנית 24 עגולה ויוצקים לתוכה שליש מכמות בלילת העוגה.
  • 3 הכנת המלית: מערבבים את הקינמון עם הסוכר החום והאגוזים הקצוצים (עדיף להשתמש בברס - אגוזים בקרמל).
  • 4 מפזרים חצי מכמות המלית על שליש בלילת העוגה בתבנית, שופכים שוב שליש מכמות הבלילה, מפזרים את כל שאר המלית ומעל שופכים את יתרת הבלילה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 6 מחלצים את העוגה כשמתקררת מעט, מזלפים מעל מעט סירופ מייפל ומפזרים ברס.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: כל תבנית בגודל 24 (אפשר גם תבניות סיליקון עם צורה שאוהבים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 33.9% 8.5% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב