דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (15-20 יחידות מפרום)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מפרום ביתי
מפרום, מישהו?
  • 1 לחתוך את תפוחי האדמה לצורה של סנדוויצ`ים - חתוך כמעט עד הסוף (כל יחידה בעובי סנטימטר עד שתיים).
  • 2 בקערה לשים את שאר המרכיבים של המפרום, לערבב הכל יחד ולעשות לבשר "מסאז`".
  • 3 למלא את תפוחי האדמה בבשר המתובל.
  • 4 להכין קערה קטנה עם ביצה טרופה, לטבול כל יחידת מפרום בביצה ולטגן את המפרום בשמן (שמן לטיגון שיגיע עד חצי מהמפרום - בערך חצי כוס עד כוס, תלוי בגודל המחבת).
  • 5 להכין סיר עם רוטב: לטגן את הבצל ב- 5-6 כפות שמן, להוסיף את הרסק, התבלינים והמים, ולבשל מעט עד שמבעבע.
  • 6 להכניס את המפרום המטוגן לתוך הרוטב. לבשל על אש בינונית למשך 20 דקות ועוד 20 דקות על אש נמוכה.
  • 7 לפזר מעל מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 23.7% 27.1% 44.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב