דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (מספר לביבות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות ברוקולי וקישואים
לביבות ברוקולי וקישואים מטוגנות או אפויות
  • 1 לפרק את הברוקולי לפרחים ולחלוט במים רותחים כ- 25 דקות עד לריכוך מלא.
  • 2 לגרד את הקישואים במגרדת.
  • 3 לערבב את כל החומרים ביחד בקערה וליצור לביבות מהתערובת בגודל הרצוי.
  • 4 לחמם את השמן במחבת ולטגן את הלביבות על אש נמוכה משני הצדדים. ניתן גם לאפות את הלביבות בחום של 180 מעלות בתנור בתבנית עם נייר אפייה משומן למשך כ- 30 דקות (כדאי לרסס שמן גם מעל הלביבות. בנוסף, יש לקחת בחשבון שלא ייצא אותו דבר כמו בטיגון לטעמי).
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 24.9% 29.6% 35.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב