מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אותה עוגת בננות - רק הפוכה!
- 1 לערבל את הביצים ביחד עם הסוכר החום, השמן, מיץ התפוזים, גרידת התפוז, הבננה המעוכה, הקינמון והציפורן.
- 2 לערבב את הקמח ביחד עם אבקת האפייה, האוכמניות המיובשות, השקדים ואגוזי המלך, ולהוסיף לתערובת הביצים עד לקבלת תערובת חלקה.
- 3 בתבנית סיליקון טובה ועגולה (או תבנית רגילה מרופדת היטב בנייר אפייה) לפזר על התחתית את סירופ המייפל, לסדר את הבננות החתוכות מעל, למזוג מעל הבננות את תערובת העוגה ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכ- 40-50 דקות.
- 4 לאחר שהוצאנו מהתנור לזגג מעל העוגה את סירופ המייפל ולהפוך אותה בעודה חמה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
חשוב לדעת: לעוגות המכילות פירות טריים חיי מדף קצרים! חלק מהקמח אפשר להמיר לקמח שיפון אם רוצים.
ציוד נדרש: תבנית עגולה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.5% |
16.6% |
7.8% |
73.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב