דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת בננות הפוכה
אותה עוגת בננות - רק הפוכה!
  • 1 תערובת העוגה: לערבל את הביצים, הסוכר החום, השמן, מיץ התפוזים, גרידת התפוז, הבננה המעוכה, הקינמון והציפורן.
  • 2 לערבב את החומרים היבשים (הקמח, אבקת האפייה, האוכמניות המיובשות, השקדים ואגוזי המלך), ולהוסיף לתערובת עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 3 בתבנית סיליקון טובה ועגולה (או תבנית רגילה מרופדת היטב בנייר אפייה) לפזר על התחתית 3 כפות סירופ מייפל (או דבש/סילאן).
  • 4 לסדר את הבננות החתוכות בתחתית התבנית, לשפוך מעל הבננות את תערובת העוגה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 40-50 דקות.
  • 5 לאחר שהוצאנו מהתנור יש לזגג את העוגה ב- 3 כפות סירופ מייפל ולהפוך אותה בעודה חמה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
חשוב לדעת: לעוגות המכילות פירות טריים חיי מדף קצרים! חלק מהקמח אפשר להמיר לקמח שיפון אם רוצים.

ציוד נדרש: תבנית עגולה.

הערך התזונתי לא כולל את האוכמניות המיובשות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 17.8% 8.5% 71.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב