מצרכים למתכון
309 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
כמו באיטליה - רק עם טונה מעושנת, צילום: יח"צ
- 1 מסמיכים בבן-מארי את החלמון, הפרמזן, השמנת המתוקה והמים. ההסמכה היא עד שכף העץ שבה משתמשים מקבלת ציפוי סמיך של הקרם (כ- 10 דקות). מוסיפים את הפלפל השחור הגרוס.
- 2 מטגנים את הטונה המעושנת החתוכה.
- 3 מבשלים את הספגטי במים למשך כ- 7 דקות.
- 4 מסננים את הספגטי ומוסיפים למחבת עם הטונה.
- 5 מוזגים את קרם השמנת פנימה ועוטפים את הספגטי. מניחים על צלחת הגשה ומקשטים בפרמזן לפי הטעם. הרי לכם ספגטי קרבונרה מושלם!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
במקור במקום הטונה המעושנת משתמשים בפנצ`טה (בייקון איטלקי) - זו הגרסא הכשרה עם טונה מעושנת. המתכון באדיבות מסעדת סאפורי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.2% |
20.7% |
25.5% |
50.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב