דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

309 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ספגטי קרבונרה
כמו באיטליה - רק עם טונה מעושנת, צילום: יח"צ
  • 1 מסמיכים בבן-מארי את החלמון, הפרמזן, השמנת המתוקה והמים. ההסמכה היא עד שכף העץ שבה משתמשים מקבלת ציפוי סמיך של הקרם (כ- 10 דקות). מוסיפים את הפלפל השחור הגרוס.
  • 2 מטגנים את הטונה המעושנת החתוכה.
  • 3 מבשלים את הספגטי במים למשך כ- 7 דקות.
  • 4 מסננים את הספגטי ומוסיפים למחבת עם הטונה.
  • 5 מוזגים את קרם השמנת פנימה ועוטפים את הספגטי. מניחים על צלחת הגשה ומקשטים בפרמזן לפי הטעם. הרי לכם ספגטי קרבונרה מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך

במקור במקום הטונה המעושנת משתמשים בפנצ`טה (בייקון איטלקי) - זו הגרסא הכשרה עם טונה מעושנת. המתכון באדיבות מסעדת סאפורי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 20.7% 25.5% 50.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב