דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 245 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטרמה הודו בתנור
פסטרמה ביתית מחזה הודו טרי
  • מתחילים יום קודם:
  • 1 הכנת המרינדה: בקערה צרה עם שוליים גבוהים (כמו תבנית אינגליש קייק) מניחים מלח גס, סוכר ומים. מערבבים עד להמסה ומצננים.
  • 2 מוסיפים את יתרת מרכיבי המרינדה ומערבבים.
  • 3 קושרים את חזה ההודו עם חוט לבישול לאורכו באמצע ובצדדים.
  • 4 מניחים בתוך המרינדה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל- 24 שעות או לפחות לילה. אם הנתח לא מכוסה כולו במרינדה - הופכים כל כמה שעות.
  • הכנת הציפוי והפסטרמה:
  • 1 מערבבים את מרכיבי הציפוי בקערה קטנה.
  • 2 מחממים תנור ל- 250 מעלות.
  • 3 שמים תבנית עם 2 כוסות מים חמים, מעליה שמים רשת ועל גבי הרשת מניחים את הנתח.
  • 4 מברישים את הנתח היטב בציפוי, מפזרים מעל מלח גס ופלפל שחור גרוס ומכניסים לתנור למפלס האמצעי.
  • 5 לאחר 5 דקות מורידים את חום התנור ל- 150 מעלות וממשיכים לאפות למשך שעה בדיוק.
  • 6 מוציאים, נותנים לנוח 10-15 דקות לפני שפורסים ונהנים.
  • 7 הרי לכם פסטרמה הודו בתנור מושלמת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קערה צרה עם שוליים גבוהים (כמו תבנית אינגליש קייק).

הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 6% 68.1% 24.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב