דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 636 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות הודו ופרחי כרובית ברוטב עגבניות
ארוחת צהריים טעימה במיוחד
  • 1 לשטוף ולחתוך את הכרובית לפרחים.
  • 2 להעביר את הכרובית לסיר עם מים רותחים למשך 10 דקות ולסנן.
  • 3 לערבב את כל המרכיבים של הקציצות ולהניח בצד עד להכנת הרוטב.
  • 4 לטגן את הבצלים בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את הסלרי ולערבב.
  • 5 להוסיף את העגבניות החתוכות ולהמשיך לטגן מעט עד לריכוך.
  • 6 להוסיף את רסק העגבניות, לתבל בפפריקה, מלח, פלפל שחור גרוס וכורכום, להוסיף מים ולהביא לרתיחה.
  • 7 בינתיים להכין קציצות בגודל הרצוי ולהוסיף לסיר.
  • 8 לבשל כחצי שעה בלהבה נמוכה.
  • 9 להוסיף את הכרובית ולבשל עוד כ- 20 דקות.
  • 10 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 19% 38.3% 33.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב