1. לשטוף ולחתוך את הכרובית לפרחים.
2. להעביר את הכרובית לסיר עם מים רותחים למשך 10 דקות ולסנן.
3. לערבב את כל המרכיבים של הקציצות ולהניח בצד עד להכנת הרוטב.
4. לטגן את הבצלים בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את הסלרי ולערבב.
5. להוסיף את העגבניות החתוכות ולהמשיך לטגן מעט עד לריכוך.
6. להוסיף את רסק העגבניות, לתבל בפפריקה, מלח, פלפל שחור גרוס וכורכום, להוסיף מים ולהביא לרתיחה.
7. בינתיים להכין קציצות בגודל הרצוי ולהוסיף לסיר.
8. לבשל כחצי שעה בלהבה נמוכה.
9. להוסיף את הכרובית ולבשל עוד כ- 20 דקות.
10. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.